

- Когато работиш толкова, колкото да не те уволнят, и почиваш толкова, че да не те изгонят от вкъщи.

- Уау! Защо?
- Защото ми довършваш изреченията и ми четеш мислите... а понякога и историята в браузъра...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Чудно мека и пухкава пита, която се приготвя с малко продукти и с много любов
Резултатът надмина всички очаквания, станаха огромни конци
Винаги става много сполучлив, пухкав и най-важното – вкусен
Тайната на перфектната заливка за мусака се крие в баланса между съставките и правилната техника на приготвяне
Клиентите на „Жанет“ знаят, че всеки ден месните витрини се зареждат с продукти от месокомбинат „Свищов“
С тази рецепта няма да сгрешите, най-сполучливата е
Празникът става още по-вкусен, ако сами сме си приготвили сладкия обреден хляб
Ако желаете да имате бързо направен домашен козунак – ето един вариант
Колкото и да направите, ще изчезнат за секунди от масата
Само 10 минути и няколко прости съставки – нахут, фурми и растително мляко – и ще се насладите на кремообразно, богато на протеини ледено изкушение